MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 20. Podstawowe informacje.
Aby zaplanować dany typ budżetu, będziesz potrzebował następujących informacji:
  • Danych liczbowych z poprzedniego okresu
  • Założeń na następny okres
  • Określonych celów
  • Prostych procedur kontrolnych


  • Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
    Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


    Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 9
    Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej

    Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

    Z poradnika dowiesz się jak:

    • planować zyski i kontrolować koszty
    • stworzyć profesjonalny biznes plan
    • wykorzystać sztuczki marketingowe dla zwiększenia zysku
    • analizować i klasyfikować ilość sprzedawanych dań
    • skutecznie ustalać ceny
    • zamienić słabe strony restauracji na atuty

    spis treści | zamów subskrypcję

    ZAMÓW E-BOOK
     


     
    Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki