MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 115. Wstępne spotkanie.
Domagaj się od architekta, aby zobaczył przyszły teren budowy i wszystko wstępnie zaplanował. Oczywiście powinno się to odbyć przed podpisaniem z nim umowy. Dzięki temu upewnisz się, że będziesz miał wystarczająco dużo miejsca. Otrzymasz również wstępny kosztorys budowy, co pozwoli sprawdzić wszystkie normy budowlane, jakie architekt zamierza spełnić.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki