MENU
Strona główna
Poradniki
O serii
Nasi eksperci
Porady
Zamówienia
Zamów e-book
Subskrypcja
Horeca Profit
Linki
Opinie klientów
Forum Ekspertów
PROMOCJE
PROMOCJA!!!
15 poradników na CD za
299 zł + VAT
PREMIUJEMY
KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.
Porada 355.
Stwórz toaletę ''rodzinną''.
Stwórz toaletę ''rodzinną'' tak, aby rodzice w spokoju mogli zmienić swoim pociechom pieluchy.
Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Strona główna
|
Opinie klientów
Opinie klientów korzystających z naszych porad
Katarzyna Tkaczyk-Manfroy - dyrektor hotelu Villa Pallas skorzystała z serii poradników "Zarządzanie restauracją"
..więcej
Z poradników Zarządzanie Restauracją, wprowadzam codziennie w życie przynajmniej jedną z porad...
..więcej
Poradniki
|
O serii
|
Eksperci
|
Porady
|
Zamówienia
|
O nas
|
Kontakt
|
Linki