MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 391. Wyróżnij swoją restaurację od pozostałych bezbarwnych lokali.
Wyróżnij swoją restaurację od pozostałych bezbarwnych lokali znajdujących się w pasażach handlowych i budynkach biurowych. Zamień wejście na kolorowy przedsionek ze świeżymi kwiatami w donicach, z oknem i z atrakcyjnymi malowidłami ściennymi i znakami.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)




  




 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki