MENU
Strona główna
Poradniki
O serii
Nasi eksperci
Porady
Zamówienia
Zamów e-book
Subskrypcja
Horeca Profit
Linki
Opinie klientów
Forum Ekspertów
PROMOCJE
PROMOCJA!!!
15 poradników na CD za
299 zł + VAT
PREMIUJEMY
KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Większe zyski z deserów przystawek i drinków
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.
Porada 13.
Konsultacje
Pamiętaj, aby sprawy finansowe omawiać ze swoimi pracownikami, ponieważ każdy z nich może zasugerować inne sposoby dotyczące obniżenia ponoszonych kosztów.
Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
Strona główna
|
Poradniki
Poradnik nr 1
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 2
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 3
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. I)
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 4
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 5
Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 6
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 7
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 8
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 9
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 10
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 11
Jak maksymalizować zyski z baru z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 12
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 13
Zwiększanie zysku poprzez optymalizację menu / Zarządzanie restauracją
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 14
Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradnik nr 15
Większe zyski z deserów przystawek i drinków
zobacz szczególy
zamów subskrypcję
Poradniki
|
O serii
|
Eksperci
|
Porady
|
Zamówienia
|
O nas
|
Kontakt
|
Linki