MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Jak zwiększać zyski dzięki doskonałej obsłudze kelnerskiej z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 179. Przepisy Ministerstwa Zdrowia.
Żadna inna instytucja nie wpływa tak bezpośrednio na interesy obsługi żywnościowej jak ministerstwo zdrowia. Skomplikowane (czasem nawet tajemnicze) zasady oraz uregulowania prawne wymagają dużego skupienia i rozwagi. Ze względu na nie należy zatrudnić doświadczonych architektów, wykonawców oraz doradców.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 1
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • znaleść idealną lokalizację
  • zwiększyć zyski dzięki odpowiedniej lokalizacji i określić obszar handlowy
  • przewidywać sprzedać
  • zdobyć niezbędne pozwolenia i licencje
  • negocjować korzystne kredyty
  • dostosować odpowiednią lokalizację do rodzaju prowadzonej działalności

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki