MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Skuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie (cz. II)
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 20. Podstawowe informacje.
Aby zaplanować dany typ budżetu, będziesz potrzebował następujących informacji:
  • Danych liczbowych z poprzedniego okresu
  • Założeń na następny okres
  • Określonych celów
  • Prostych procedur kontrolnych


  • Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
    Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


    Strona główna | O serii

    Portal www.Gastrona.pl proponuje Państwu zakup serii nowoczesnych poradników gastronomicznych, wydanych wraz z firmą Nestlé FoodServices.

    Seria Poradników składa się z 15-tu pozycji dostępnych w formie e-booków, zawierających w sumie 5555 skutecznych porad.

    • Unikatowa na polskim rynku seria wydawnicza.
    • Napisana przez najlepszych amerykańskich praktyków.
    • Starannie wyselekcjonowane, skuteczne porady.
    • Wdrożenie porad zapewni zwiększenie obrotów każdej restauracji.
    • Te książki inspirują do działania!

    Każdy z poradników zawiera 365 skutecznych porad dla:

    • właściciela dobrze prosperującego lokalu
    • właściciela nowego lokalu
    • inwestora chcącego założyć biznes gastronomiczny
    • szefa kuchni
    • kucharza
    • menadżera restauracji
    • barmana
    • kelnera

    Z serii 15-tu poradników dowiedzą się Państwo jak:

    • znaleźć odpowiednią lokalizację dla swojego biznesu gastronomicznego (Nr 1)
    • sprzedać i kupić restaurację z zyskiem (Nr 2)
    • skuteczniej promować i reklamować swój biznes gastronomiczny (Nr 3 i 4)
    • obniżyć koszty operacyjne (Nr 5)
    • zoptymalizować koszty potraw (Nr 6)
    • skuteczniej zarządzać personelem (Nr 7)
    • kontrolować i zmniejszać koszty związane ze sprzedażą alkoholi (Nr 8)
    • maksymalizować zysk (Nr 9)
    • zwiększać zyski dzięki świetnej obsłudze kelnerskiej (Nr 10)
    • zmaksymalizować zyski z baru (Nr 11)
    • zwiększać dochody doskonale wykorzystując catering (Nr 12)
    • zwiększyć zyski optymalizując menu (Nr 13)
    • świetnie zaprojektować restaurację, urządzić jej wystrój i kupić wyposażenie (Nr 14)
    • zwiększyć zyski z deserów, przystawek i drinków (Nr 15)

    Nasz dział Tele Biznesu
    chętnie odpowie na każde z Państwa pytań

    INFOLINIA

    48 362 91 75
    (koszt według stawek operatora)

    Cena subskrypcji 15-tu poradników (format PDF) - 299 PLN + VAT

    15 poradników dostępnych w subskrypcji:
    Zamów serię



     
    Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki