MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 248. Listy.
Osoba, która jest odpowiedzialna za obliczanie kosztów napojów oraz żywności, powinna również przygotować listę wszystkich potrzebnych produktów. Powinna to być osoba godna Twojego zaufania.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | O serii

Portal www.Gastrona.pl proponuje Państwu zakup serii nowoczesnych poradników gastronomicznych, wydanych wraz z firmą Nestlé FoodServices.

Seria Poradników składa się z 15-tu pozycji dostępnych w formie e-booków, zawierających w sumie 5555 skutecznych porad.

  • Unikatowa na polskim rynku seria wydawnicza.
  • Napisana przez najlepszych amerykańskich praktyków.
  • Starannie wyselekcjonowane, skuteczne porady.
  • Wdrożenie porad zapewni zwiększenie obrotów każdej restauracji.
  • Te książki inspirują do działania!

Każdy z poradników zawiera 365 skutecznych porad dla:

  • właściciela dobrze prosperującego lokalu
  • właściciela nowego lokalu
  • inwestora chcącego założyć biznes gastronomiczny
  • szefa kuchni
  • kucharza
  • menadżera restauracji
  • barmana
  • kelnera

Z serii 15-tu poradników dowiedzą się Państwo jak:

  • znaleźć odpowiednią lokalizację dla swojego biznesu gastronomicznego (Nr 1)
  • sprzedać i kupić restaurację z zyskiem (Nr 2)
  • skuteczniej promować i reklamować swój biznes gastronomiczny (Nr 3 i 4)
  • obniżyć koszty operacyjne (Nr 5)
  • zoptymalizować koszty potraw (Nr 6)
  • skuteczniej zarządzać personelem (Nr 7)
  • kontrolować i zmniejszać koszty związane ze sprzedażą alkoholi (Nr 8)
  • maksymalizować zysk (Nr 9)
  • zwiększać zyski dzięki świetnej obsłudze kelnerskiej (Nr 10)
  • zmaksymalizować zyski z baru (Nr 11)
  • zwiększać dochody doskonale wykorzystując catering (Nr 12)
  • zwiększyć zyski optymalizując menu (Nr 13)
  • świetnie zaprojektować restaurację, urządzić jej wystrój i kupić wyposażenie (Nr 14)
  • zwiększyć zyski z deserów, przystawek i drinków (Nr 15)

Nasz dział Tele Biznesu
chętnie odpowie na każde z Państwa pytań

INFOLINIA

48 362 91 75
(koszt według stawek operatora)

Cena subskrypcji 15-tu poradników (format PDF) - 299 PLN + VAT

15 poradników dostępnych w subskrypcji:
Zamów serię



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki