MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Zyskowny catering z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 72. Zatrudnij pracowników na pół etatu.
Pracownicy zatrudnieni na niepełny etat to bardzo dobre rozwiązanie. Przychodzą do pracy wtedy, gdy ich potrzebujesz. Co więcej, zależnie od długości zmiany, pracownik taki nie musi mieć przerwy na posiłek ? a przecież taka przerwa, to tylko niepotrzebny wydatek. Pracownik zatrudniony na pół etatu nie musi mieć ubezpieczenia zdrowotnego oraz składek emerytalnych.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci


Nasi eksperci







 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki