MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 321. Na specjalne okazje ugość dzieci w wyjątkowy sposób.
Zaaranżuj przybycie św. Mikołaja lub wielkanocnego zajączka, którzy będą na deser rozdawać cukierki lub galaretki. Umożliwi to dorosłym dłuższe delektowanie się obiadem oraz zamówienie deseru lub poobiedniego drinka. W dni takie jak Dzień Matki, kiedy wiadomo że będzie wzmożony ruch, wystaw telewizory oraz odtwarzacze video oraz przygotuj specjalne zakąski, które dzieci będą mogły przeżuwać, podczas gdy rodzice w spokoju skonsumują posiłek. Możesz zamówić obsłudze specjalne kostiumy na stronie www.costumeworld.com.

Porada z książki: Większe zyski z deserów przystawek i drinków
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Waldemar Hołówka


Nasi eksperci

Waldemar Hołókwa
Waldemar Hołówka
Prezes Zarządu Spółki Rivendell Hotele & Rekreacja w Szczawnie Zdroju. Członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz Kapituły Klubu Szefów Kuchni.

Przewodnik Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie restauracją to przede wszystkim porady jak skutecznie dokonać trafnego wyboru co do wystroju i wyposażenia nowo planowanej restauracji czy adaptacji lub modernizacji już funkcjonującego obiektu.

Przewodnik nie tylko skierowany jest do specjalistów z branży, ale także do osób które po przeczytaniu tego przewodnika ''krok po kroku'' doskonale poradzą sobie ze zrealizowaniem swych marzeń, by stać się restauratorem.

Mimo, że wiele przykładów i odniesień pochodzi z amerykańskiego rynku usług gastronomicznych i nie wszystkie porady znajdą u nas zastosowanie, to jednak z wielu porad można skorzystać. Biorąc zwłaszcza pod uwagę zawarte w nim przedstawione analizy i proponowane rozwiązania.

Przedstawiane wzorce i przykłady pokazują jak skutecznie można dokonać oceny co do wyboru lokalizacji, jakiego rodzaju zaplanować restaurację i do jakiego segmentu gości skierowana będzie oferta planowanej restauracji. W dużym stopniu jednak sukces i powodzenie w tych działaniach opierać się będzie na wykreowaniu własnych wymarzonych wizji, a 365 porad jakie proponuje autor mogą ułatwić przebycie trudnej drogi do restauratorskiego sukcesu.

Waldemar Hołówka



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki