MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Większe zyski z deserów przystawek i drinków
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 72. Zatrudnij pracowników na pół etatu.
Pracownicy zatrudnieni na niepełny etat to bardzo dobre rozwiązanie. Przychodzą do pracy wtedy, gdy ich potrzebujesz. Co więcej, zależnie od długości zmiany, pracownik taki nie musi mieć przerwy na posiłek ? a przecież taka przerwa, to tylko niepotrzebny wydatek. Pracownik zatrudniony na pół etatu nie musi mieć ubezpieczenia zdrowotnego oraz składek emerytalnych.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Waldemar Hołówka


Nasi eksperci

Waldemar Hołókwa
Waldemar Hołówka
Prezes Zarządu Spółki Rivendell Hotele & Rekreacja w Szczawnie Zdroju. Członek Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz Kapituły Klubu Szefów Kuchni.

Przewodnik Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie restauracją to przede wszystkim porady jak skutecznie dokonać trafnego wyboru co do wystroju i wyposażenia nowo planowanej restauracji czy adaptacji lub modernizacji już funkcjonującego obiektu.

Przewodnik nie tylko skierowany jest do specjalistów z branży, ale także do osób które po przeczytaniu tego przewodnika ''krok po kroku'' doskonale poradzą sobie ze zrealizowaniem swych marzeń, by stać się restauratorem.

Mimo, że wiele przykładów i odniesień pochodzi z amerykańskiego rynku usług gastronomicznych i nie wszystkie porady znajdą u nas zastosowanie, to jednak z wielu porad można skorzystać. Biorąc zwłaszcza pod uwagę zawarte w nim przedstawione analizy i proponowane rozwiązania.

Przedstawiane wzorce i przykłady pokazują jak skutecznie można dokonać oceny co do wyboru lokalizacji, jakiego rodzaju zaplanować restaurację i do jakiego segmentu gości skierowana będzie oferta planowanej restauracji. W dużym stopniu jednak sukces i powodzenie w tych działaniach opierać się będzie na wykreowaniu własnych wymarzonych wizji, a 365 porad jakie proponuje autor mogą ułatwić przebycie trudnej drogi do restauratorskiego sukcesu.

Waldemar Hołówka



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki