MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Poszukiwanie lokalizacji na restaurację z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 114. Czujniki
Zainstaluj czujniki albo przełączniki czasowe w mało widocznym miejscu, na przykład w schowkach, magazynach, spiżarniach. Zainstaluj również czujniki niskich temperatur, bądź przełączniki czasowe w lodówkach, chłodniach czy zamrażalkach, aby kontrolować zużycie światła.

Porada z książki: Obniżanie kosztów operacyjnych z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Wiesław Kukuła


Nasi eksperci

Wiesław Kukuła
Wiesław Kukuła
Przygodę z gastronomią rozpoczął w roku 1987 w restauracji Wierzynek, gdzie do roku 2001 pracował na stanowisku kelner.

W tym samym roku Prezes Zarządu Elżbieta Filipiak zaproponowała mu funkcję szefa cateringu a dwa lata później został w Wierzynku managerem restauracji ds. cateringu. Piastuje również stanowisko prokurenta w Grupie Wierzynek S.A. oraz jest wiceprezesem w macierzystej spółce Wisteria Sp. z o.o.

''Zarządzanie restauracją: Obniżenie kosztów operacyjnych'' to fachowy poradnik opracowany przez znawców amerykańskiego rynku gastronomicznego. Znajdą w nim Państwo 365 porad o tym, jak zaoszczędzić bez obniżania jakości. Autorzy w prostym i atrakcyjnym stylu ukazują, jak kontrolować i redukować koszty, obiektywnie spojrzeć na własną restaurację, stworzyć miłą atmosferę i odpowiedzialny, profesjonalny personel działający na Państwa korzyść oraz uchronić się przed możliwymi zagrożeniami. ''Obniżenie kosztów operacyjnych'' to pozycja obowiązkowa zarówno dla doświadczonych, jak i początkujących restauratorów. Dzięki temu poradnikowi przekonają się Państwo, że taniej może znaczyć lepiej.

Chyba każdy z restauratorów chciałby osiągnąć najwyższą jakość za jak najniższą cenę. Wydaje się to paradoksalne i bardzo ryzykowne. Należy wiedzieć, gdzie istnieje możliwość zredukowania kosztów, bowiem nie jest to sprawa dowolna. Oczywiście nauczyć się tego można metodą prób i błędów, ale czy warto, skoro w zasięgu ręki jest wspaniały poradnik?

''Zarządzanie restauracją: Obniżanie kosztów operacyjnych'' to książka napisana przez znawców najbardziej konkurencyjnego rynku gastronomicznego na świecie. Porady przedstawione przez amerykańskich autorów można bez problemu przenieść na polski grunt. 365 wskazówek dotyczy kontrolowania i redukowania kosztów, budowania idealnego, zmotywowanego personelu, pośród którego panują jasne zasady i dobre relacje, wykorzystywania nowoczesnej technologii i zachowania proekologicznej postawy. Porady te umożliwiają również uniknięcie wielu niebezpieczeństw związanych z prowadzeniem restauracji.

Książka ta jest przeznaczona dla każdego, kto chce stworzyć miłą atmosferę w swojej restauracji i jednocześnie zwiększyć zyski. Wiadomości podane są w prosty, konkretny i przystępny sposób. Zapewniam, że czas przeznaczony na lekturę nie będzie stracony.

Opiekun merytoryczny poradnika:
''Zarządzanie restauracją. Obniżanie kosztów operacyjnych.''



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki