MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Sprzedawanie i kupowanie restauracji z zyskiem z serii Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 90. Dobry konsultant zapewni szczegółową i zrównoważoną propozycję.
Zapoznaj się z każdą z ofert, aby dobrze zrozumieć zakres projektu, odpowiednie sposoby i kreatywne rozwiązania, jak również przewidziane honorarium.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 8
Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • planować i przewidywać wydatki
  • ustalać koszty, marże i kontrolować gotówkę
  • w odpowiedni sposób zakupić towar
  • nadzorować stan zapasów
  • kontrolować ilości alkoholu
  • zabezpieczyć się przed kradzieżami
  • odpowiednio wybierać napoje
  • zatrudniać pracowników, zarządzać oraz szkolić
  • kontrolować koszty

spis treści | zamów subskrypcję
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki