MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Większe zyski z deserów przystawek i drinków
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 354. Stwórz miejsca siedzące przystosowane dla małych dzieci.
Stwórz miejsca siedzące przystosowane dla małych dzieci, tak aby dorośli mieli więcej swobody. Nawierzchnia dla niemowląt i małych dzieci powinna być odporna na zarysowania i ślady odcisków palców.

Porada z książki: Projektowanie restauracji - wystrój i wyposażenie z serii Zarządzanie
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Poradniki | Poradnik nr 7
Zarządzanie personelem z serii Zarządzanie restauracją

Dzięki temu poradnikowi dowiesz się jak:

Z poradnika dowiesz się jak:

  • stworzyć idealny personel
  • poszukać dobrego pracownika
  • zatrzymać przy sobie pracowników
  • szkolić personel
  • sporządzać harmonogram pracy
  • kontrolować pracę osób, którymi zarządzasz
  • budować pozytywne relacje
  • zmierzyć wydajność pracowników

spis treści | zamów subskrypcję

ZAMÓW E-BOOK
 


 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki