MENU
PROMOCJE

PREMIUJEMY



KUP PORADNIK!
ZBIERAJ KODY,
ODBIERAJ NAGRODY!
POLECAMY
Optymalizacja kosztów potraw (Foodcosts)/seria Zarządzanie restauracją
 
To tylko jedna z naszych porad. Zadzwoń na infolinię i dowiedz się więcej.

Porada 64. Losowa kontrola.
Przeprowadź niezapowiedzianą kontrolę kasy. Niech pracownicy wiedzą, że muszą mieć się na baczności. Warto również czasami wyrywkowo przeprowadzić kontrolę najczęściej używanych produktów np. wódki, piwa, papierosów lub whisky.

Porada z książki: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi z serii Zarządzanie restauracją
Infolinia: 0801 811 030 telefon stacjonarny (koszt jak za połączenie lokalne), 048 385 89 00 Telefon komórkowy (koszt wg. stawek operatorów)


Strona główna | Nasi eksperci | Remigiusz Labus


Nasi eksperci

Remigiusz Labus
Remigiusz Labus
V-ce Prezydent okręgu zachodniego Stowarzyszenia Polskich Barmanów. Laureat licznych konkursów barmańskich. Konsultant i organizator promocji i inauguracji nowych produktów na rynku polskim. Współtwórca produktów syropów oraz wódek wiodących polskich firm.

Poradnik ''Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi'' to skarbnica wiedzy na temat obniżania kosztów w barze. Jeśli nie masz ochoty, czasu i pieniędzy, aby uczyć się na własnych błędach, to koniecznie przeczytaj ten poradnik. W ponad 365 poradach znajdziesz wiele cennych informacji np. jak uchronić się przed kradzieżami i oszustwami personelu w barze. Zdarzenia, które występują, ale nie muszą spotkać Ciebie.

Gorąco polecam! Lektura dla menadżera z doświadczeniem i początkującego kierownika baru.

''Zarządzanie restauracją: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi. 365 skutecznych porad'' to lektura zawierająca kilkaset porad i przestróg dotyczących sposobu obliczania kosztów i kontroli sprzedaży w miejscu tak szczególnym w lokalu jakim jest BAR. Przedstawiona analiza sytuacji, które mogą wystąpić przy prowadzeniu biznesu gastronomicznego, sugeruje prawidłowy dobór, odpowiednie ilości zakupów, przechowywanie i prawidłowe gospodarowanie produktami.

Książka przeznaczona jest dla osób, które chcą otworzyć i prowadzić lokal gastronomiczny, bądź od niedawna zajmują funkcję kierowniczą, a ich doświadczenie w tej branży jest niewielkie. Wielką zaletą tej książki jest obszerny zasób fachowej wiedzy, zrozumiały, treściwy i łatwo przyswajalny styl, bardzo atrakcyjny dla każdego Czytelnika. Doświadczenia i długoletnia praktyka autorki przełożyły się na wiele ciekawych uwag i podpowiedzi zawartych w tym poradniku.

Mam wielką nadzieję i przekonanie, że ''Zarządzanie restauracją: Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi. 365 skutecznych porad'' znajdzie drogę nie tylko do pracowników branży gastronomicznej, ale także do wielu osób zainteresowanych otwarciem własnego biznesu: restauracji lub pubu. Wszystkim, do których trafi ten poradnik życzę przyjemnej lektury i wiele pożytku, z tej jedynej w swoim rodzaju pozycji.

Opiekun merytoryczny poradnika: ''Zarządzanie restauracją. Sprzedaż i kontrola kosztów alkoholi.''

Ekspert: ''Zarządzanie restauracją. Większe zyski z deserów przystawek i drinków.''



 
Poradniki  |  O serii  |  Eksperci  |  Porady  |  Zamówienia  |  O nas  |  Kontakt  |  Linki